Zoeken naar zoek ik

Uw zoekactie voor zoek ik leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Xxx 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Massage!
Ben man verzorgd type en ik zoek iemand die mij een massage komt geven. Ik kan ontvangen!  
Robin 29 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Zoek voor morgenavond
Hey ik ben robin 29j bi 1,78 en zoek voor morgenavond ruk pijpdate of meer bij klik ik ontvang en hoor graag wat jij wil doen. Graag foto voor replay grtjs  

Zoek voor morgenavond
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Steven 42 jaar Antwerpen - Grobbendonk 0475950671
Leuk sexmaatje gezocht
Hoi, ik m42j 1m80 95kg zoek een leuke jongen om regelmatig af te spreken en leuke tijd te hebben samen regio Zandhoven - Zoersel - Grobbendonk. Kan soms ontvangen, cardate of buiten is ook mogelijk. Jij bij voorkeur tussen 18 en 30j. Mail of stuur via whatsapp voor deze avond nog. Antwoord met foto en stats en wat je wil doen en hoe jij het ziet. Geile grtjs x  

Leuk sexmaatje gezocht
Max 25 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie ontvangt?
Ik ben op zoek naar een vaste fuckbuddy die kan ontvangen in West- of Oost-Vlaanderen. Belangrijkste vereisten zijn hygienisch, verzorgd en jonger dan 40 zijn. Verder sta ik voor veel open. Mijn stats zijn 165 - 65 - 17. Stuur bij voorkeur ook even een foto mee ;)  

Wie ontvangt?
gisteren
Jonas 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek senior
Voor vandaag nog Hoe ouder, hoe liever Ben 39j en slank  
gisteren
Top 39 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Experimenteren en/of meer.
Bij deze zoek ik een jonge twink. Ervaren of onervaren maakt niet uit. Ik heb tijd en geduld. Ook als je eerst een band wil opbouwen of rustig wil beginnen.Ongedwongen en met respect voor elkaar. Voor de rest hou ik wel van een goede pijp beurt en een kontje verwennen. Mijn stats zijn 40j, 1m80,slank, onbehaard, hygiënisch, geen veeldater en discreet. Heb je zin voor avontuur en fun, replay dan met stats of foto. Geen fakers.  
gisteren
Vic 41 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Iemand pijpbeurt?
Al ganse dag geil en zin in harde pik. Zelf bikerel, goeie pijper, discreet. Zoek verzorgde gast die eens wil genieten van mijn mondje. Wie zin? Graag enig niveau en discreet.  
gisteren
Mark 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op hotel in gent
Dag leuke mannen, Ik ben alleen op hotel in gent, en zoek voor de eerste maal safe sex met een andere man. Ik ben bi, weinig ervaring. Alles moet safe en discreet gebeuren. Jij brengt condooms en glijmiddel mee. Ik sta open voor alles, maar je mag niet forceren. Ik ben 39 jaar, 1m85, Mannelijk, 90 kg, 16x5,5. Travjes die enkel geneukt willen worden zijn ook welkom. Hopelijk wordt ik vandaag voor de eerste keer geneukt!  
gisteren
Marc 63 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
zoek gast voor ontspanning
Iemand +18 tot 35 om hem eens volledig uit te leven alles is bespreekbaar heel veel mogelijk interesse laat je horen ik ben eerlijk en discreet wat ik ook vraag verder ben ik hyg en verzorgd douchen kan voor en of na ......  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10